VOLVO

Volvo V90 Cross Country test drive (Swedish)Hela provkörningen finns att läsa i Teknikens Värld nummer 4/2017 som finns ute i butik nu.

source

Tags

Related Articles

44 Comments

  1. Dessa nya Volvos är väldigt speciella, chassit och teknologin är modernt men det är något som gör att jag ogillar dessa bilar. Tror det ligger i att de krämar ut för mycket hästkrafter ur en fyrcylindring motor. Vad hände med de gamla hedliga femmorna?

  2. Vad i helvete är detta? Fult foto, kass red. ful och orakad reporter mm. men det värsta är att ni inte ens testar bilen! Kör över gupp, stock, sten, vatten etc. Hur mycket fick ni av Volvo för att INTE köra bilen HÅRT?

  3. Sen V70N(kanske även sen S80) , så har väll ingen Volvo vart ful.. men vad fan hände med sista V70/XC70? Dom är ju så otroligt fula!

    Dock är ju Volvo efter i designen tycker jag med V90/S90/CC…. Saab 9-5 från 2011 tänker jag!

  4. Ge oss tillbaka V70. Vad var meningen med att byta ut en klassik modell som V70 mot någonting dyrare som ser ut som en kopia av Bmw? Och då dessutom mycket fullare. Volvo kommer att få ångra V90 dyrt när försäljningen inte blir som dom trodde.

  5. Hade V90 cc som hyrbil en vecka inför ett poteniellt köp, men det var ju tur att man inte la 500.000 på en Volvo. Min hade problem med BLIS:en som reagerade på allting, även när det inte var några bilar omkring, varnade som en galning vid filbyte o lyste var och varannan sekund under körning. StyrAssistansen som finns vid risk för kollision aktiverades varenda gång man skulle byta fil, vilket kan orsaka en kollision om den används när det inte behövs och man inte kan göra ett smidigt filbyte utan att den ska gå in och försöka göra det motsatta. Den är inte heller någon direkt långfärdsbil, rätt oskön vid längre körningar. Då föredrar jag V60 eller t.om v40

  6. ne dediğinizi anlamıyorum ama . araba pahalı gibi duruyor . hele birde türkiye de 3 katı olur bu fiyat . bizde izleriz ancak .

  7. Man sitter lägre än i föregångaren XC70, och sittkomforten är inte den bästa. Den må vara en bra "köra" bil men att köra långfärd med denna bil är en plåga.

Back to top button
Close